Udemiljø i København

Landets hovedstad byder på et utal af spændende områder. Det er en by, som man aldrig bliver færdig med at udforske og hver bydel har sin charme og sit spændende miljø. På Nørrebro tæt ved metroen finder man områder, der appellerer til de fleste. Nørrebroparken med de store grønne plæner for de københavnere, der har brug for noget grønt udemiljø. Der er også en fin lille legeplads, en basketbane og et område, hvor hunde kan tumle frit rundt.

I ”Folkets Park”, der også ligger på Nørrebro er der ikke grønne områder, men i stedet er der skabt et, som navnet siger folkeligt område – måske en slags moderne park. Her kan området unge mødes og hygge sig og der kan afvikles forskellige folkelige arrangementer. Man kan også nyde nogle af de kunstneriske figurer, der er opstillet i området.

Lidt længere inde mod hjertet af København findes Blågårds Plads, der har gennemgået en rigtig flot forvandling de senere år. Her er spændende cafeer og butikker og på lune dage et fantastisk udeliv. I midten af pladsen ligger en forsænket plads, der bruges til skøjtebane om vinteren og forskellige aktiviteter om sommeren. Et område, hvor der hersker et helt speciel liv og som hos mange er betragtet som værende hjertet af Nørrebro. Området har op igennem historien levet et lidt rodet liv, men har de seneste år fundet sin gode plads som en stærk aktør i miljøet og livet på Nørrebro. Pladsen er i dag fredet og der mange aktive beboere i området, der kæmper for at styrke og bevare det helt særegne ved pladsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *