Udemiljø i Aarhus

AarhusI smilets by er der rigtig mange grønne åndehuller. Ude områder, hvor man kan slappe af og nyde et par timer i fred og ro eller deltage i nogle af de mange arrangementer, der finder sted.

Har man børn med, er et af de mest fantastiske områder ”Børnenes Jord”, der ligger rimelig centralt i byen. Her er ansat pædagoger, som kan hjælpe med de mange forskellige aktiviteter, der findes på området. Der er tænkt rigtig meget i, hvordan man skaber et godt udemiljø for børn og unge mennesker, men der er naturligvis også plads til de voksne.

Her findes forskellige dyr, såsom får, geder og kaniner, som børnene kan komme helt tæt på. Der er også arbejdet med underlaget i området, så der er plads til at udfolde sit indre legebarn.

Legepladsen Skolemarken er et andet godt bud på et spændende område. Det ligger også i det centrale Århus og rummer stor og spændende legeplads og gode muligheder for at nyde sin madpakke. Forskellige dyr som man kan hjælpe med at fodre og for de lidt ældre børn en skateboardrampe. Her er plads til hele familien, noget, der har virkelig stor betydning, når man vil finde et godt ude område som ramme om sin lørdag eftermiddag.

Er man ikke til legepladser er området omkring Rådhuset rigtig spændende, hvor der både er hyggeligt udemiljø, en spændende park og man er tæt på byens butikker.

Da byen for nogle år siden valgte at fritlægge åen, der løber midt igennem byen skabte man et unikt miljø, hvor der er liv døgnet rundt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *