Sådan øgede jeg min fedtforbrænding

Hvem ønsker ikke at tabe sig – bare et par kilo eller mere? Og ligesom mange andre har jeg også forsøgt at opnå det vægttab med mange forskellige motionsformer med varierende succes. Jeg har løbet, cyklet, gået i fitnesscenter og deltaget på forskellige hold – lidt ligesom mange andre. Det er gået rigtig godt i starten – jeg har været top-motiveret og har hurtigt kunnet se en effekt, men så efter lidt tid er det ligesom gået lidt i stå! Det tror jeg mange kan nikke genkendende til!

Det kan være rigtig svært at bevare motivationen over længere tid. Især synes jeg det er svært både at motionere og samtidig ikke ”falde i” og forkæle sig selv lidt i form at usund mad. Kosten skal jo helst være sund og nærende, samtidig med at man ikke må indtage for mange kalorier.

For mig har løsningen været at kombinere motion, sund mad og kosttilskud for fedtforbrænding, så kroppen øger fedtnedbrydelse. For mig har det virket og det er en ekstra motivationsfaktor, når vejret måske ikke lige indbyder til en løbetur, så er det bare af sted alligevel: Ud og løbe en tur. Bagefter har jeg god samvittighed og kan samtidig se resultatet af anstrengelserne på vægten. Når jeg spiser sund og nærende samtidig med, at jeg får en masse motion, så gør det heller så meget, at jeg en enkelt gang imellem ”falder i” og spiser noget, der absolut ikke er sundt – det skal der nemlig også være plads til!

/Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *