Hvordan bruger man bedst de frivillige kræfter?

I vores lille forening bruger vi rigtig mange frivillige kræfter på at skabe et ordentligt udemiljø til glæde for så mange som muligt.

Vi er en flok meget energiske mennesker, der brænder for at skabe så godt et udemiljø som muligt til glæde både for os selv og for resten af de mennesker, der bruger området.

Efterhånden som vi arbejder mere og mere sammen lærer vi også hinanden bedre at kende og kan udnytte hinandens styrker og svagheder. Når man arbejder tæt og meget sammen bliver man også ofte gode venner og mange af os ses efterhånden privat.

I efteråret da det blev mørkt og lidt surt blev vi til et møde, hvor det hele var kørt lidt i hårdknude enige om, at vi ville gøre opmærksomme på vores eksistens ved at deltage i et motionsløb i lokalområdet. Vi ville på den måde kunne gøre opmærksom på vores eksistens på en anderledes måde. For at holde hinanden op på det, vil vi hen over vinteren mødes en aften om ugen og løbe en tur i fællesskab, det er både hyggeligt og sundt. For at kickstarte planen har vi oprette et internt forum, hvor vi udveksler sunde opskrifter. Derudover vil vi anvende et kosttilskud til fedtforbrænding så vi hurtigere kommer af med overflødigt fedt og kommer i god form. Det er allerede købt hos Svenskkosttilskud.dk og vi glæder os til at komme i gang!

En bedre form og mere sund livsstil er til gavn for os alle. Vi får mere energi i hverdagen og kan derfor yde mere både på arbejde, hjemme og når vi mødes her til foreningens bedste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *